04_ALMA_SIBILA_86.jpg

PREGUNTAS FRECUENTES

ALGEMEEN

Wat is het materiaal van onze deuren?


Onze deuren zijn gemaakt van hoogste kwaliteit verzinkt staal die een poedercoating krijgen. Deze poedercoating heeft veel voordelen voor de levensduur van uw stalen deur. Het biedt bescherming tegen corrosie en elke vorm van roest en oppervlaktes worden helemaal slag-, kras- en stootvast gemaakt. Het is nagenoeg denkbaar in elke RAL-kleur. Dit alles zorgt voor een langere levensduur én is gemakkelijk te reinigen.
Welke verdelingen zijn mogelijk?


Bij VIDA DOORS is alles mogelijk. Er zijn zeer veel mogelijkheden bij het kiezen van de verdeling. Wij werken met glaslatten met een doorsnede van 5 x 20 mm die achteraf worden geplaast op het glas. Zodus kan u hier zo creatief in gaan als u wenst, en de look creëren die u voor ogen had. De verdeling is volledig naar keuze en beïnvloed de prijs niet van uw offerte. Graag meer inspiratie gewenst? Vraag via info@vidadoors.be onze offerte aan.
Zijn ook andere kleuren mogelijk dan RAL 9005?


Dat kan zeker! Zwart RAL 9005 gebruiken wij Standaard voor onze stalen deuren. Alle andere kleuren van het RAL-kleurenpalet zijn ook mogelijk, tegen een vergoeding van 10% op de prijs van de deur.
Hoe meet ik correct mijn deuropening?


Om achter de juiste afmeting te komen meet u de opening in de breedte, evenals de hoogte. Om het zo nauwkeurig te meten kan u een lasermeter gebruiken of een rolmeter.

Het opmeten van de deuren is anders voor nieuwe deuren in een ruwbouw dan wanneer je bestaande binnendeuren vervangt.

Wil je je deuren vervangen, dan kan je aan de hand van je huidige deur de juiste deurmaten bepalen. Daarbij moet je wel rekening houden met de deurkader, die worden verwijderd wanneer u een stalen deur wil plaatsen. U meet dus de deur van muur tot muur, inclusief de deurkader.

Bij nieuwbouw is het belangrijk dat je de deuren pas opmeet als de chape er ligt en de muren voorzien zijn van pleisterwerk. Meet de hoogte van de ruwe muuropening vanaf de vloer en meet de breedte van de ruwe muuropening. Doe dit op 3 verschillende (links, midden en rechts) en noteer de kleinste maat.

Na goedkeuring van de offerte, komen wij bij u langs voor een technische opmeting om de opgegeven maten te controleren vooraleer uw deur in productie gaat.
Uit welke soorten glas kan ik kiezen?


U kan kiezen uit 9 verschillende glassoorten, deze vindt u hier. Transparent VSG 33.1 veiligheidsglas is inclusief in de prijs, andere soorten kosten 50 € / M2 Het transparant veiligheidsglas bestaat uit twee glasbladen van 3 mm, die bij elkaar gehouden worden door 1 folie laag. Dit glas heeft een totale dikte van 6mm. Het voordeel van veiligheidsglas is dat het zeer geschikt is tegen glasbreuk en dat het zeer veilig in gebruik is. Deze types vallen onder veiligheidsglas:

  • Versterkt staaldraad glas
  • Melk glas/satijn melk glas
  • Fumé bruin of grafiet glas
Decoratief figuratief glas (4mm, géén veiligheidsglas)
  • Kathedraal glas Min
  • Flutes glas
Wat is de levertermijn ?


Na goedkeuring van de offerte, komen wij bij u langs voor een technische opmeting vooraleer uw deur in productie gaat. Door de huidige omstandigheden met een wereldwijd te kort aan staal zitten we momenteel aan een langere leveringstermijn van 10 - 12 weken.

Queremos que tu experiencia de compra sea perfecta. No dudes en contactarnos en caso de que tengas más preguntas.